غذای بعد از زایمان

غذای بعد از زایمان،

نقش مهمی در سلامتی و شیر شما دارد.

از جمله مباحث مهم برای خانم ها بحث زایمان و سزارین و مراقبت های بعد از اون بویژه غذای بعد از زایمان است.

به طور کلی هر دردی ایجاد کننده‌ی سرما برای جسم و سردی بدن است.

پس زایمان و درد اون باعث سردی بدن میشه،

به خصوص سزارین که علاوه بر درد بعد از به هوش اومدن،

مواد بی هوشی هم سردی بدن رو دو چندان می کنه.

در نتیجه این سرما باعث بهم خوردن اعتدال مزاج مادر میشه و

برخی مشکلات از قبیل کاهش کمیت و کیفیت شیر رو به همراه داره.

غلبه ی بلغم و در نتیجه کمردرد،

افتادگی پوست،

پادرد ها،

افزایش خواب مادر،

ریزش مو و… از مشکلات دیگه ای هستن که ممکنه بعد از وضع حمل برای یک شخص به وجود بیاد.

راه جلوگیری از این مشکلات :

استفاده از اغذیه ی گرم:

اغذیه ی گرم موجب به تعادل رسیدن بدن مادر می شود اما نباید به صورت افراط و یا تفریط باشد ؛

پیشنهاد آغوو برای غذای بعد از زایمان

۱)کاچی:

اگر از مادربزرگ ها سوال کنید در گذشته غذای بعد از زایمان حتما کاچی بود و به زائو تا مدت ها کاچی می دادند. این غذا باعث تعادل بدن و جلوگیری از سرما بیش از حد میشه.

که شما میتونین طرز تهیه کاچی رو در اینجا بخونین.

۲)خرما:

غذایی که نه تنها بعد از زایمان بلکه در دوران بارداری نیز بسیار یه خوردن آن توصیه می شود و باعث جلوگیری از سردی بدن می شود.

همان طور که پیامبر اکرم (ص) فرمودند:

به زنان خود در دوره نزدیک زایمان خرما بدهید؛

زیرا صورت کودک وی بردبار و پاک خواهد شد و خوراک مریم(س)،

هنگامی‌که عیسی را به دنیا آورد، همین بود در حالی‌که اگر خدا غذایی بهتر از خرما برای او سراغ داشت همان را به وی می‌خوراند» و امام علی(ع) فرمود:

«زن باردار هیچ خوراکی نمی‌خورد و هیچ دارویی به‌کار نمی‌گیرد که برتر از خرمای تازه باشد».

۳)سه شیره :

سه شیره (یعنی ترکیب مساوی از سه شیره خرما، انگور و توت) علاوه برا خونسازی برای شما، طبع شما رو هم گرم می کنه و برای غذای بعد از زایمان خیلی خیلی پیشنهاد خوبی محسوب میشه.

۴)ارده شیره :

ارده شیره به نوعی فست فود طب سنتی محسوب میشه، این غذا فوق العاده است و می تونه گرمای مطبوعی رو به شما هدیه کنه.

تذکر مهم :

پس خانم های باردار حتما مراقب غذایی که میخورین باشین و تا جایی که امکانش هست غذای گرم بخورین تا دچار سردی بدن نشین.

متاسفانه در بیمارستان ها هم غذای بیمار عموما برنج و مرغ و ماهیه که اون ها هم سرد هستند و مشکل رو بیشتر می کنند.

خانم های باردار ،

به خصوص مادرانی که مزاج بلغمی و سوداوی دارند،

سعی کنن تا غذاهای گرم رو بیشتر بخورن ،

زیرا که خطرات تزریق سرما بعد از وضع حمل به مراتب در این افراد که مزاج سردی دارند بیشتره و خطراتی مثل ابتلا به فلج بل یا همان فلج صورت در کمین اونهاست. واسه همین باید غذای بعد از زایمان رو خیلی جدی گرفت…

همچنین بخوانید

خواص بی نظیر برگ چغندر

درمان کم خونی با قروت بیرجندی

درباره مزاج شناس

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *