سویق گندم

فواید سویق گندم برای کودکان

در وبسایت مقاله ی بسیار جامعی در مورد گندم و سویق گندم تهیه شده بود که بخش هایی از آن را ترجمه کردیم.

درج این مقاله بدون نام بردن از منبع اشکال شرعی دارد.

پیش تر هم در مورد فواید سویق و گندم مطلبی را منتشر کردیم. در این مقاله قصد داریم به فواید آرد گندم برای کودکان بپردازیم.

سویق به معنی آرد پخته شده است. از هر نوع حبوباتی می توان سویق گرفت. مثل گندم و جو و عدس و نخود و …

در طب سنتی سویق گندم عام ترین نوع سویق است که به همه ی افراد توصیه می شود من جمله زنان باردار، کهنسالان و کودکان.


تعدادی از مزایای گندم :

سویق گندم

۱٫ بهترین منبع کربوهیدرات

گندم یک منبع غنی از کربوهیدارت است و کربوهیدرات برای تولید انرژی مورد نیاز برای اجرای هرگونه فعالیت فیزیکی و حتی ذهنی استفاده می شود.

و کودکان نیاز به انرژی و کربوهیدرات زیادی برای انجام فعالیت های روزانه خود دارند،

بنابراین گندم می تواند این نیاز را به خوبی برطرف کند.

۲٫ هضم را بهبود می بخشد

یکی از عوامل مهم در سلامتی کودکان ،

سلامتی گوارش است زیرا در صورتی که دستگاه گوارش خوب کار نکند و غذا را خوب هضم نکند،

فرد دچار بیماری می شود.

یکی از بیماری های دستگاه گوارش یبوست است که می توانید برای مطالعه مطلبی راجع به یبوست در کودکان اینجا را کلیک کنید.

اما گندم به راحتی قابل هضم است.

علاوه بر این،

روده ها را سالم نگه می دارد و همچنین احتمال ابتلا به نفخ را کاهش می دهد.

۳٫ غنی در ویتامین ها و مواد معدنی

گندم یک منبع عالی از ویتامین B و مواد معدنی دیگر است که برای رشد و تکامل کامل بدن مورد نیاز است.

علاوه بر این،

آن شامل کلروفیل است که می تواند در خالص سازی خون کمک کند.

مواد معدنی و ویتامین همچنین در رشد ذهنی کمک می کند.

۴٫ بهبود سلامت دهان و دندان

غذای تولید شده از گندم نیاز به جویدن قابل توجهی دارد که به طور غیر مستقیم برای بهبود سلامت دهان نیز کار می کند.

علاوه بر این،

به جلوگیری از پوسیدگی دندان نیز کمک می کند.

همچنین گندم باید به طور کامل جویده شود تا از طریق دهان، مری و معده عبور کند.

جویدن قابل توجهی از گندم و مواد غذایی همراه،

منجر به جریان خون مناسب در داخل لثه می شود.                                             سویق گندم

همچنین،

ذرات غذایی کمتر در دهان به دام افتاده است.

بنابراین دندان کودک شما سالم می ماند .

۵٫ گوارش آسان

گندم نسبت به دانه های دیگر هضم آسان تری دارد ،

بنابراین برای نوزادان و کودکان نوپا مناسب است.

مصرف گندم اغلب احتمال نفخ شکم،

حالت تهوع،

درد در روده کوچک و روده و … را کاهش می دهد.

۶٫ ملین طبیعی

مزیت دیگری که مصرف گندم کامل دارد این است که گندم کامل مقدار زیادی از فیبر رژیمی را دریافت می کند.

گفته می شود که فیبر رژیمی موجود در گندم نسبت به فیبر موجود در میوه ها و سبزیجات بسیار موثر است.

فیبر غذایی برای حفظ یک سیستم گوارش پاک و سالم ضروری است.

فیبر گندم در کاهش احتمال ابتلا به یبوست کمک می کند.

۷٫ جلوگیری از آسم در دوران کودکی

مطالعات علمی به ما نشان می دهد که آرد گندم کامل در رژیم غذایی احتمال آسم کودکی را کاهش می دهد.

مصرف آرد گندم کامل سبب بهبود آسم در کودکان می شود اما با این حال، مقدار مصرف باید با پزشک در ابتدا مورد بحث قرار گیرد.


طرز تهیه ی سویق گندم

گندم همراه با سبوس را تهیه کنید و آسیاب کنید.

سپس در ظرفی (ترجیحا مسی) تفت دهید تا کمی رنگ آن تغییرکند

سپس دوباره آن را آسیاب کنید.

حالا یکبار دیگر آن را تفت دهید.

سویق گندم آماده ی مصرف است.

روزی یک قاشق به صورت ناشتا بدون افزودن چیزی مصرف شود.

در صورتی که کودک تون بدخوری میکنه، می تونید اون رو با شیر مخلوط کنید.


درج این مقاله بدون نام بردن از منبع اشکال شرعی دارد.

همچنین در آغوو بخوانید

انواع سویق در طب سنتی؛ روش مصرف و فواید بی نظیر آن

مزاج بدن شما چیست؟

مراقبت از قلب با طب سنتی

 

 

درباره مزاج شناس

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *